top of page
Tiainen talvisessa metsässä

KUKA OLEN?

NIINA LUHTANEN, SAIRAANHOITAJA

CV

Hei. 

Olen Niina, ikää 50+, sairaanhoitaja ja työnohjaaja. Asun Kuusamossa, upeissa Koillismaan maisemissa. Vietän aikaa myös Uudellamaalla, Tammisaaressa, luonnonläheisessä pikkukaupungissa. Perheeseeni kuuluu aviomies, 2 teini-ikäistä poikaa ja mäyräkoira Jorma. Lapsia minulla on kahden teini-ikäisen pojan lisäksi neljä omillaan asuvaan aikuista lasta, joilla jo omat perheet ja omat elämän kuviot. 

 

Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa Kuusamossa ja Tammisaaressa, sekä Espanjan auringossa.  Harrastuksinani on Jorma-koiran kanssa ulkoilu, maastopyöräily, hiihtäminen sekä kodin remppahommat ja sisustaminen. Aikaa kuluu myös lukiessa ja ruuanlaitossa, eli hyvin perus ajanvietteitä arjessa.  

 

Työkokemusta minulla on hyvinkin monipuolisesti sosiaali- ja terveyspalveluista: mielenterveys- ja päihdepalveluista, lastensuojelusta, peruskoulun ala- ja yläkoulusta, päivähoidosta, terveyskeskuksen vuodeosastolta, asumispalveluista sekä tukihenkilönä toimimisesta. 

Työnohjaajaopintoni olen suorittanut Muurlan Opiston työnohjaajakoulutuksessa, jossa luonto nostettiin esiin elvyttävänä ja inspiroivana työnohjauksen kontekstina ja metodina. Muurlan Opiston työnohjaajakoulutus on Suomen Työnohjaajat ry:n suosituksia noudattava. 

  

Itselleni tärkeää ovat lapset, luonto ja luonnon rauha sekä työ mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa. Erityinen paikka sydämestäni löytyy Pohjois-Suomen, Kuusamon seudulle. 

 

Niina Luhtanen tunturissa

CV

bottom of page