top of page
Etsi
  • Niina Luhtanen

Uusia tuulia

Niin se aika vaan on taas vierähtänyt, hiljaiseloa ollut täällä blogin puolella kuten muutenkin. Ensimmäinen vuosi Kuusamolaisena on tullut täyteen ja hyvin olemme viihtyneet. Luonnossa on tullut liikuttua paljon, ja monia aktiviteettejä tehty. On melottu, patikoitu, hiihdetty, lasketeltu, maastopyöräilty ja jopa alamäkipyöräilty Rukan rinteissä. Vieraita on käynyt ja yhdessä vietetty laatuaikaa Koillismaan luonnosta nauttien.


Töitäkin on täytynyt tehdä, ei se elämä vaan ulkoilua ja vieraista nauttimista voi olla. Työnantajakseni on hyvinvointialueiden myötä muuttunut LänsiUudenmaan Hyvinvointialue ja etänä työni teen täältä Kuusamosta käsin. Itselleni tämä sopii äärimmäisen hyvin ja työnantajalleni olen kiitollinen kun tämän on mahdollistanut, eli Kiitos LUVN ja mukavat esimieheni.


Niin se vaan on että pikkuhiljaa arkemme siirtyy enemmin ja enemmin tänne Kuusamon. Toinen pojista opiskelee Kainuun ammattiopistossa Kuusamossa matkailualaa, kovin pitää alasta ja innoissaan opinnoista. Ja toinen aloitti armeijan Kainuun prikaatissa Kajaanissa. Eivät nuo pojat ole enää kovinkaan pieniä vaan aikuisia ihmisiä alkavat olemaan omien menojensa ja asioidensa kanssa. Niin ne vuodet vaan kuluu, lapset kasvaa ja vanhenee.....


Toiminimellä olen aika vähänlaisesti tehnyt töitä, joitakin asiakkaita on toki ollut ja muutamia projekteja. Mutta lähes täydellistä hiljaiseloa olen silläkin saralla viettänyt. Uusia ideoita pukkaa ja niitä tässä tarkoitus lähteä kehittelemään. Eli syksyn aikana uutta tiedossa. Ottakaa ihmeessä blogi ja Insta sivuni seurantaan ja jakakaa muillekkin.


ps. Muutama villapaitakin sitä on tullut tässä viimeisen vuoden aikana tehtyä.

36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page