top of page
Etsi
  • Niina Luhtanen

Joulukuu 2019Mitä on asiakas- ja palveluohjaus? Mitä ajattelen sen olevan? Mitä toivon asiakas – ja palveluohjauksen olevan? Miten koen asiakas- ja palveluohjauksen toteutuvan tällä hetkellä sosiaali- ja terveyspalveluissa? Miten haluaisin itse toteuttaa asiakas- ja palveluohjausta työssäni?


Asiakas- ja palveluohjaus herättää paljon kysymyksiä ja ajatuksia, joihin toivon ainakin osaan saavani vastauksia asiakas- ja palveluohjauksen erikoistumisopintojen kautta. Toivon myös saavani käytännön työhön konkreettisia työvälineitä ja tietoa asiakkaan palveluketjun helpottamiseksi.


Tällä hetkellä usein asiakas joutuu aloittamaan oman tarinansa kertomisen aina vaan uudelleen ja uudelleen uuden työntekijän tai uuden palvelun piiriin mennessään. Usein herättää ajatuksia kuinka paljon asiakkaan vastaanottoajasta kuluu siihen, kun hän taas kerran aloittaa alusta kertomaan omasta tilanteestaan ja mitä apua toivoo saavansa itselleen tai läheiselleen. Monesti mietin, kuinka paljon teemme päällekkäistä työtä, kuinka helposti päämäärämme tai tapamme toimia voi olla ristiriidassa toisen työntekijän tekemän työn kanssa.


Näillä ajatuksilla ja odotuksilla aloitan tammikuussa 2020 asiakas- ja palveluohjauksen erikoistumiskoulutuksen – toivottavasti saan vastauksia kysymyksiini.


10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Bình luận


bottom of page